FLINGA (CH S * Laxforsens Flinga)
Har nu övergått till sin fodervärd Helena i och bor tillsammans med kattkompisen Chili!

Född 2007-09-27, Färg D 23 Röd tigré

Flinga maj 2009 

Stamtavla

Flinga är Isas dotter som hon fick tillsammans med den norska ”russepussen” Oliver. Hon är en riktig hjärtefångare, ett äkta charmtroll och söt som en prinsessa. Den första hon charmade och fångade hjärtat på var hennes matte Helena. Flinga valde Helena så fort hon var stor nog att kunna krypa upp i någons famn, och kanske ännu tidigare än så också? Båda fann varandra från första stund och hör ihop på ett sätt som man ser ytterst få göra med sina djur. Ett sällsynt band som man ska hörsamma och vara rädd om, för har man tur upplever man bara det bandet en gång i sitt liv. Helena bad mig spara den lilla röda prinsessan så hon kunde fortsätta träffa henne även efter att hon blivit stor nog att flytta till nytt hem. Men det blev bättre upp! Flinga fick flytta hem till Helena och Roland som foderkatt istället. Det var och är hos Helena som hon hör hemma!

Där fortsätter Flinga att charma besökare och linda folk runt sin tass med sin oerhört sociala och öppna personlighet. Hon var kullens orädda vildbase i en syskonskara med fem bröder som inte hade en chans att hänga med i svängarna när hon yrde runt som en flinga i en riktig snöstorm. Hon fortsätter i samma stil och leker outtröttligt med husse Roland som till slut flämtande måste ge upp för återhämtning på soffan.  

Tyvärr blev det inga kattungar för Flinga trots försök hos olika hanar,nu är hon kastrerad och mår gott som sällskapskatt!

Klicka här för att komma till Flingas fotoalbum